Penafian

  • Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah (PPAK) berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula pada bila- bila masa.
  • PPAK tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan.
  • PPAK berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.
  • PPAK tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan dari pihak ketiga.
  • PPAK tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

.

Sebagai usaha Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah (PPAK) menyediakan kemudahan navigasi yang baik dan mesra pengguna, laman web ini turut mengambilkira mereka yang lebih selesa untuk melayari laman web ini dengan bahasa-bahasa lain selain Bahasa Melayu dan bahasa Inggeris. Oleh itu, laman web ini menyediakan pautan kepada enjin penterjemahan web yang menterjemahkan secara automatik kepada bahasa-bahasa pilihan seperti yang tersenarai di bawah sahaja.

Penting

Sila ambil perhatian bahawa proses pengalihan bahasa adalah secara automatik yang dijana melalui komputer. Kebarangkalian untuk kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi dari kandungan yang telah dialih bahasa. Kandungan rasmi secara amnya adalah pada laman web yang asal yakni dalam Bahasa Melayu.